Lapua Ballistics

Lapua Ballistics on tarkimmalla mahdollisella laskentametodilla (6DOF) toteutettu ballistiikka ohjelma. Se on suunniteltu Android ja IOS käyttöjärjestelmien älypuhelimiin ja tabletteihin. Erityistä huomiota on kiinnitetty ohjelman käytettävyyteen ja monipuolisuuteen.
Voit helposti määritellä oman aseesi, sekä valita Lapuan uusimmat patruunat ja luotitiedot listalta. Lista päivitetään automaattisesti aina kun uutta tuotedataa on saatavilla. Voit asettaa säätiedot manuaalisesti tai ladata ne paikalliselta sääasemalta.

Lapua Ballistics ohjelma laskee syöttämiesi tietojen perusteella lentoratatiedot. Laskentatulokset näytetään tähtäimen säätöarvoina, numeroina, tähtäinkuvana, taulukoina ja graafeina. Valitse analyysi, joka sinulle parhaiten sopii.

Lapua Ballistics ohjelman asentaminen ja käyttö on maksutonta. Lataa omasi jo tänään!

Linkki Lapuan sivulle:

Saatavilla

google_play_icon app_store_icon

Viimeisin päivitys

Versio 1.0.59 julkaistiin 28.08.2020

Lue lisää uusista ominaisuuksista: Linkki

Lataa käyttäjän opas (english): Linkki

Lapua Ballistics, näin se tehtiin

Lapuan myynti ja markkinointipäällikkö oli nähnyt meidän tekemiämme sovellutuksia ja hän kysyi haluaisimmeko kehitää Lapualle uuden ballistiikkaohjelman? Hän jatkoi: “ Sen tulee olla helppokäyttöinen, markkinoiden paras ja Lapua brandilupauksen –Passion for Precision-mukainen”. Me otimme haasteen vastaan.

Projektin ensimmäinen vaihe oli analysoida Lapuan olemassa olevat ballistiikkaohjelmat ja kerätä Lapua tiimin vaatimukset uudelle ohjelmalle.Tutustuimme myös muihin markkinoilla oleviin ballistiikkaohjelmiin. Varsinainen projekti alkoi projektiryhmän kasauksella. Projektitiimiin haettiin osaamista Lapuan tuotekehityksestä, teoreettisesta ballistiikasta, käytännön ballistiikasta, Lapua markkinoinnista ja brandi tuntemuksesta. Tämän lisäksi tiimiin valittiin projektijohdon, käyttöliittymien, koodauksen ja mobiilipalveluiden osaajat.

Kun projekti alkoi, oli selvää, että projektitiimissä oli sopiva sekoitus vahvaa tietotaitoa. Katselmukset ja tehtävät käsiteltiin ammattitaitoisesti ja täsmällisesti.

Projekti eteni sujuvasti ja julkaisimme projektin aikana lähes 20 eri ominaisuusmaturiteetin omaavaa testiversiota. Projektin myöhemmässä vaiheessa laajensimme Beta-testiryhmää kommentoimaan ohjelman kehitystä.

Johtuen vaativasta laskennasta ja muista edistyneistä ominaisuuksista, projekti oli erittäin haastava. Huolimatta kaikesta tästä, teimme Lapua Ballistics ohjelman sovitussa aikataulussa ja budjetissa.

Olemme erittäin tyytyväisiä projektin lopputulokseen. Kehittämämme ohjelma sisältää markkinoiden kehittyneimmän ja tarkimman ballistiikkalaskennan. Huolimatta ominaisuuksien, parametrien ja laskennan vaativuudesta, kehitimme ohjelmaan käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, monipuolisilla luodin ballistiikan analysointi mahdollisuuksilla.

Lapua Ballistics ohjelma on ollut ladattavissa Android ja IOS laitteisiin syksystä 2016 lähtien.

Lapua Ballistics, asiakas palaute

Erkki Seikkula, Myynti ja Markkinointipäällikkö, Nammo Lapua Oy

Yhteistyö Rightspot Oy:n kanssa on sujunut loistavasti, vaikkakaan meidän ydinosaamisemme ei ole mobiiliapplikaatiot. Rightspotin kaverit oivalsivat nopeasti uniikit tarpeemme ja proaktiivisesti tuottivat meille sopivia ratkaisuja. Projektijohto ja tuotekehitys aikaansaivat korkealaatuisen lopputuotteen. Säännölliset projektipalaverit, tehtävälistat ja selkeät päätöslistat toivat läpinäkyvyyttä projektiin.

Lopputuloksena meillä on ballistiikka applikaatio josta voimme olla ylpeitä. Se palvelee hyvin asiakkaittemme tarpeita, heijastaa brandi-imagoamme ja on siten loistava markkinointityökalu meille.

On ollut miellyttävää työskennellä RightSpotin kanssa ja nähdä kuinka, innovatiiviset ideat molempien yritysten puolelta, sulautettiin onnistuneesti hyvin toteutettuun tuotteeseen.

VihtaVuori RELOAD

Vihtavuori reload

Vihtavuori RELOAD on ilmainen puhelinsovellus, johon voit helposti tallentaa omat latausreseptisi.

Voit luoda uusia, tai palata jo tallenettuihin resepteihin. Jos haluat reseptistä paperikopion, se onnistuu helposti sähköpostijakona haluamaasi osoitteeseen.

VihtaVuori Reloadilla sinulla on yhteys viimeisimpiin Vihtavuoren lataustaulukoihin ja muuhun informatioon.

Linkki Vihtavuoren sivulle:

Vihtavuori

Saatavilla

google_play_icon app_store_icon

Viimeisin päivitys

Versio 1.49 julkaistiin 26.06.2020

Uudet ominaisuudet: Apple kirjautuminen, Android App Bundle tuki

PETE PATRUUNA

Sovellus on tehty Suomen Ampumaurheiluliitolle, nuorten harrastajien toiminnan tukemiseen.

LUE LISÄÄ

Tuotedatahallinta -ja julkaisujärjestelmä

Pilvipalvelupohjainen hallintajärjestelmä on suunniteltu ja toteutettu Nammo Vihtavuori Oy:n käyttöön.