Vihtavuori Reload aplikaatiosta on saatavilla uusi versio (v1.49)

Aplikaation ominaisuudet, sekä Android, että iOS versioilla ovat samat, vaikkakin mukana on nyt muutama käyttöjärjestelmien vaatima tuki.

 

Google Play Store / Android
————————————-
App Bundle tuki
App Bundle mahdollistaa entistä tehokkaamman tavan ohjelmien lataamiseen laitteellesi. Google Play kaupasta latautuu juuri sinun laitteellesi optimoitu ohjelmistopaketti. Tämä tarkoittaa pienempää asennuspakettia ja enemmän vapaata muistitilaa laitteellasi.

App Store / iOS
———————————–
Tuki uusimmille käyttöjärjestelmäversioille

Voit nyt kirjautua ja luoda käyttäjätilin Apple tunnuksillasi

Huomio myös seuraavaa:
—————————–

Apple kirjautuminen:

Vaikkakin Apple tarjoaa mahdollisuuden olla jakamatta sähköpostiosoitettasi luodessasi käyttäjätilin, niin suosittelemme kuitenkin sen jakamaan palvelun käyttöön. Osoitteen jakaminen antaa sinulle mahdollisuuden myöhemmin yhdistellä muita jo mahdollisesti luomiasi tilejä. Esim. jos sinulla on sekä iOS, että Android laite ja haluat niiden käyttävän samaa käyttäjätiliä, niin se on tietyin edellytyksin mahdollista vaikkakin Android-laitteellasi et pysty käyttämään Apple kirjautumista.

Android laitteilla ei ole mahdollista käyttää Apple kirjautumista, eikä tuo vaihtoehto ole myöskään Android laitteilla näkyvissä.

Read more about Vihtavuori Reload