Etusivu 2020-07-31T11:19:35+00:00

Ohjelmistot, mobiilisovellukset ja applikaatiot

Ohjelmistokehityksen ammattilainen

  • RightSpot Oy kehittää OHJELMISTOJA ja LANGATTOMIA ratkaisuja PC:lle, älypuhelimille ja tableteille.
  • Tyypillinen asiakasprojektin kesto on 1-12 kk. Tuoteidean laajuudesta riippuen, tänä aikana valmistuu tuotemäärittely + demo, tuote, tai tuotteen laajennusosa. Toimimme ketterän kehitystyön mallilla, joten saat täyden näkyvyyden ja palautteen projektin etenemisestä. Tämä varmistetaan sillä, että saat ohjelmistojulkaisun 1-4 viikon välein käyttöösi.
  • Ohjelmistomme ja mobiilisovelluksemme toimivat IOS, Android ja Windows käyttöjärjestelmissä.
  • Olemme toteuttaneet järjestelmiä monipuolisista ja tarkkaa laskentaa vaativista sovelluksista aina 2D/3D peleihin, sekä kaikkea siltä väliltä.
  • Ratkaisuissamme käytämme elementtejä peliteknologiasta ja monessa ohjelmistossamme onkin pelillistettyjä ominaisuuksia. Nämä toimivat erityisen hyvin opetus-, oppimis- ja visualisointia vaativissa sovelluksissa. Käyttöliittymistä saadaan tällä tavoin erittäin helppoja käyttää ja omaksua.
  • Olemme soveltaneet useaa tekniikkaa ohjelmistoissamme, kuten AR (Augmented Reality, Lisätty todellisuus), mobiilimaksut, paikkatieto ja kartat.
  • Koodimme tuotetaan ja ylläpidetään Suomessa.
  • Tämän lisäsi meillä on vahva tausta ja osaaminen testaus- ja mittausratkaisujen tuotekehityksestä ja tuotemarkkinoinnista.
Lue lisää
0
Julkaistuja tuotteita
0
Käyttäjien palautteita
0
Palautteidemme keskiarvo ( 1 – 5)
0
Ohjelmistojamme asennettu

Vihtavuori Reload

Uusi versio Vihtavuori Reload sovelluksesta julkaistu 26 kesäkuuta 2020

Uusi versio ladattavissa
Versio: 1.49

Google Play Store / Android – App Bundle tuki

App Store / iOS – Voit nyt kirjautua myös Apple tunnuksillasi

Yritys

Yrityksemme kehittää OHJELMISTOJA ja LANGATTOMIA ratkaisuja älypuhelimille ja tableteille. Ohjelmistomme ja Mobiilisovelluksemme toimivat IOS, Android ja Windows käyttöjärjestelmissä.

Sijainti

RightSpot Oy on perustettu joulukuussa 2013. Sijaintikunta Salo / Varsinais-Suomi

Henkilökunta

Perustajilla (Tapani Kiikeri ja Ilkka Ratamo) on yhteensä 45 vuoden kokemus testaus- ja mittausjärjestelmien tuotekehityksestä sekä tuotteiden markkinoinnista.
personnel_group