Etusivu 2019-06-13T16:12:53+00:00

Ohjelmistot, mobiilisovellukset ja applikaatiot

Ohjelmistokehityksen ammattilainen

  • RightSpot Oy kehittää OHJELMISTOJA ja LANGATTOMIA ratkaisuja PC:lle, älypuhelimille ja tableteille.
  • Tyypillinen asiakasprojektin kesto on 1-6 kk.Tuoteidean laajuudesta riippuen, tänä aikana valmistuu, tuotemäärittely + demo, tuote, tai tuotteen laajennusosa.Toimimme ketterän kehitystyön mallilla, joten saat täyden näkyvyyden ja palautteen projektin etenemisestä. Tämä varmistetaan sillä, että saat ohjelmistojulkaisun 1-4 viikon välein käyttöösi.
  • Ohjelmistomme ja Mobiilisovelluksemme toimivat IOS, Android ja Windows käyttöjärjestelmissä
  • Olemme toteuttaneet järjestelmiä monipuolisista ja tarkkaa laskentaa vaativista sovelluksista aina 2D/3D peleihin ja kaikkea siltä väliltä.
  • Ratkaisuissamme käytämme elementtejä peliteknologiasta ja monessa ohjelmistossamme onkin pelillistettyjä ominaisuuksia. Nämä toimivat erityisen hyvin opetus, oppimis ja visualisointia vaativissa sovelluksissa. Käyttöliittymistä saadaan tällätavoin erittäin helppoja käyttää ja omaksua.
  • Olemme soveltaneet useaa tekniikkaa ohjelmistoissamme kuten, AR (Augmented Reality, Lisätty todellisuus), Mobiilimaksut, Paikkatieto ja kartat jne.
  • Koodimme tuotetaan ja ylläpidetään Suomessa.
  • Tämän lisäsi meillä on vahva tausta ja osaaminen Testaus ja mittausratkaisujen tuotekehityksestä ja tuotemarkkinoinnista.
Lue lisää
0
Julkaistuja tuotteita
0
Käyttäjä palautteita
0
Palautteidemme keskiarvo ( 1 – 5)
0
Ohjelmistojamme asennettu

Vihtavuori Reload

Uusi versio Vihtavuori Reload sovelluksesta julkaistu 11 Kesäkuuta 2019

Uusi versio julkaistiin 11 Kesäkuuta 2019

Lue lisää Vihtavuoren nettisivustolta

Yritys

Yrityksemme kehittää OHJELMISTOJA ja LANGATTOMIA ratkaisuja älypuhelimille ja tableteille. Ohjelmistomme ja Mobiilisovelluksemme toimivat IOS, Android ja Windows käyttöjärjestelmissä.

Sijainti

RightSpot Oy on perustettu joulukuussa 2013 ja se sijaitsee Salossa.

Henkilökunta

Perustajilla (Tapani Kiikeri ja Ilkka Ratamo) on yhteensä 45 vuoden kokemus testaus- ja mittausjärjestelmien tuotekehityksestä sekä tuotteiden markkinoinnista.
personnel_group