Ohjelmistot, mobiilisovellukset ja applikaatiot

Ohjelmistokehityksen ammattilainen

  • RightSpot Oy kehittää OHJELMISTOJA ja LANGATTOMIA ratkaisuja PC:lle, älypuhelimille ja tableteille.
  • Tyypillinen asiakasprojektin kesto on 1-12 kk. Tuoteidean laajuudesta riippuen, tänä aikana valmistuu tuotemäärittely + demo, tuote, tai tuotteen laajennusosa. Toimimme ketterän kehitystyön mallilla, joten saat täyden näkyvyyden ja palautteen projektin etenemisestä. Tämä varmistetaan sillä, että saat ohjelmistojulkaisun 1-4 viikon välein käyttöösi.
  • Ohjelmistomme ja mobiilisovelluksemme toimivat IOS, Android ja Windows käyttöjärjestelmissä.
  • Olemme toteuttaneet mobiilijärjestelmiä monipuolisista ja tarkkaa laskentaa vaativista sovelluksista aina 2D/3D peleihin, sekä kaikkea siltä väliltä. Palvelujärjestelmiä olemme toteuttaneet pilvipohjaisina ja internetselainkäyttöisinä, jolloin niiden käyttäminen ei vaadi ohjelmien, eikä lisäosien asentamista.
  • Ratkaisuissamme käytämme elementtejä peliteknologiasta ja monessa ohjelmistossamme onkin pelillistettyjä ominaisuuksia. Nämä toimivat erityisen hyvin opetus-, oppimis- ja visualisointia vaativissa sovelluksissa. Käyttöliittymistä saadaan tällä tavoin erittäin helppoja käyttää ja omaksua.
  • Olemme soveltaneet useaa tekniikkaa ohjelmistoissamme, kuten AR (Augmented Reality, Lisätty todellisuus), mobiilimaksut, paikkatieto ja kartat.
  • Koodimme tuotetaan ja ylläpidetään Suomessa.
  • Tämän lisäsi meillä on vahva tausta ja osaaminen testaus- ja mittausratkaisujen tuotekehityksestä ja tuotemarkkinoinnista.
Lue lisää
0
Julkaistuja tuotteita
0
Käyttäjien palautteita
0
Palautteidemme keskiarvo ( 1 – 5)
0
Ohjelmistojamme asennettu

Tietoa meistä

Vihtavuori Reload

Uusi versio Vihtavuori Reload sovelluksesta julkaistu 25 helmikuuta 2021

Uusi versio ladattavissa
Versionumero: 1.51

Yritys

Yrityksemme kehittää OHJELMISTOJA ja LANGATTOMIA ratkaisuja älypuhelimille ja tableteille. Ohjelmistomme ja Mobiilisovelluksemme toimivat IOS, Android ja Windows käyttöjärjestelmissä.

Sijainti

RightSpot Oy on perustettu joulukuussa 2013. Sijaintikunta Salo / Varsinais-Suomi

Henkilökunta

Perustajilla (Tapani Kiikeri ja Ilkka Ratamo) on yhteensä 45 vuoden kokemus testaus- ja mittausjärjestelmien tuotekehityksestä sekä tuotteiden markkinoinnista.
personnel_group